01-01-2018 WogPoP met vijf bands op Nieuwjaarsdag in Everland!

Met de groovy soul en blues covers van AV&U, de fuel injected rock/metal van Knock-Out,  de female fronted alternative rockband 3 Point Landing, de dirty High Speed Rock’n Roll van Filthy McNasty en de doom zanglijnen van frontvrouwe Rebecca Duin van de heavymetal band  Thoughtless belooft de 38e editie van WogPoP een goed begin te worden van 2018!!

Dit alles wordt aangevuld met de mogelijkheid tot wat eten, een drankje en veel gezelligheid. Dus wees erbij op 1 januari!   

De zaal gaat open om 16:00, de entree is 5 euro.
Legitimatie Verplicht.
Jc Everland Sportlaan 13 Wognum

Everland neemt maatregelen om gehoorschade tegen te gaan;
Het doel is de bezoekers op een voor het gehoor veilige manier van muziek te kunnen laten genieten. Check info & protect your ears!@

.

De Line-up:

AV&U

De band AV&U is ontstaan in 2015. Met de groovy soul en blues klassiekers die ze een eigen draai geven wonnen ze de Tabor Talentenparade 2017 in Het Park Schouwburg. Noor Boulidam (piano en zang), Dries Boulidam (gitaar en zang), Jelle van Baar (gitaar) en Milan Vlaming (drummer).

★ Knock-Out 

Knock-Out uit Wervershoof bestaat ook net twee jaar en speelt rock/metal naar en van onze grote voorbeelden (Metallica, Status Quo, Muse en meer). Dus deels covers en eigen werk. De band bestaat nu uit: Jim Kerver - Zang en gitaar, Wouter van Ophem – basgitaar, Jeroen Floris – Drums en Sven Zwaan - Lead gitaar

★ 3 Point Landing

3 Point Landing Groots, expressief, doordacht en bijzonder. 3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar. Ze weten als 3-koppige band een breed geluid neer te zetten waarbij de teksten thema’s dekken als je eigen plek vinden in de wereld en het omgaan met de obstakels die daarbij komen kijken. Ze halen inspiratie uit o.a. Muse, Lana Del Rey en Imagine Dragons. Bandleden; Dora van den Berg – Zang & Keytar, Tim Commandeur – Basgitaar - Emiel Schumacher – Drums

★ Filthy McNasty

Filthy McNasty bestaat uit ex-leden van The Jugs en Uncontrollable Urgh en is sinds 2014 up and running in deze formatie. Deze vier gasten uit Hoorn/Hoofddorp omschrijven hun muziek als Rough Edged Hi-Speed Rock & Roll met invloeden uit Punk en Metal. Vlijmscherpe hoogtepunten zijn onder andere voorprogramma’s bij Peter Pan Speedrock en John Coffey, maar ook op hun tourlijst staat Zomerpop en het Patronaat vermeldt tot aan het befaamde The Fiddler’s Elbow in Londen!  In oktober is FMcN geselecteerd voor de Rob Acda Award 2018. Met release van de ongetitelde debuut EP veroverden ze een plek in de Nederlandse scene en staat de full length LP 'Trigger' bijna klaar in het muzikale wapenarsenaal om af te vuren. Staat er ergens in de handleiding iets van een Moshpit Guarentee?!? Bezetting; Frank Cuup – drums, Koen Valk – bas, Kosta Kalamaras –zang en Robert Bakker – gitaar.

★ Thoughtless

Absolute afsluiter van WogPoP is Thoughtless uit Alkmaar. Met de doom zanglijnen van frontvrouwe Rebecca Duin staat de band voor energieke, uptempo metal met wat flinters thrash. Opgericht in 2015 door Axel Dullemont (Deafening, Nomansland, FeMMetale) op drums en  Ivo Smits (Deafening) op gitaar sloten later Arno van de Reep (Mindbeacon, In Aetherium), Rebecca Duin (Ex Jackal) zang en Daniel Lutgerink (Nervous Breakdown, FeMMetale) zich aan. Ook heeft Rebecca gastbijdrages geleverd op de EP van Sinister, The Unborn Dead en aan 2 nummers van de Cd Quantified self van 3rd Machine. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een EP die volgend jaar zal verschijnen. Gaat ze zien op WogPoP!!