22-12-2017 Jongeren DJ Party voor (3FM) SERIOUS REQUEST in Everland!

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen.

Voor jongeren van de 1e tot en met de 3e klas van het voortgezet onderwijs organiseert Everland daarom een super Jongeren Dj Party voor de (3FM) SERIOUS REQUEST actie.

Dj Patrick (foto), Dj Maik en Dj Just Do It staan in Everland klaar voor een dikke show met de heetste hits. Vrijwilligers van Everland serveren de coolste drinks en voor zorgen voor het geluid, licht en podiumtechniek. Alle entree en barinkomsten gaan naar het goede doel van het Rode Kruis.

Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Je kan doneren op  
Meer info op

Everland neemt maatregelen om gehoorschade tegen te gaan;

Het doel is de bezoekers op een voor het gehoor veilige manier van muziek te kunnen laten genieten.
Check info & protect your ears!@

 

Vrijdag 22 december.

Zaal open 19:30 – 00:00 UUR.

Entree € 3,00 Parent at the door and No Alcohol!

Alleen toegang voor jongeren van de 1e t/m de 3e klas voortgezet onderwijs.

JC Everland. Sportlaan 13 Wognum Tel. 0229840968