4 April 2017 - Informatieavond SamenLoop voor Hoop in Wognum

Op dinsdagavond 4 april om 19.30 uur vindt in Wognum, locatie Leekerweide, een informatieavond voor SamenLoop voor Hoop West-Friesland 2017 plaats. Er wordt uitgelegd wat een SamenLoop is en hoe je hieraan mee kunt doen. Na een zeer succesvolle 1e editie in 2015 wil de organisatie er op 17 en 18 juni wederom een prachtig evenement van maken. Iedereen die meer wil weten, (mogelijk) mee wil wandelen of ondersteunen is van harte welkom tijdens deze bijeenkomst.

24 uur wandelen
SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarbij in teams een etmaal lang over een parcours in het Streekbos (Bovenkarspel) wordt gelopen. De grootte van een team bepaal je zelf, maar er loopt altijd minstens één teamlid als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Het is geen wedstrijd, maar een evenement waarbij we stil staan bij kanker, eregasten (mensen die kanker hebben of hebben gehad) in het zonnetje zetten en overledenen herdenken. Een inspirerend evenement wat ondanks het serieuze thema ook heel gezellig is om bij aanwezig te zijn. Zo is er een gezellige braderie, allerlei leuke optredens (o.a. Shalisa; winnares Junior songfestival 2015) en ‘s avonds een indrukwekkende kaarsenceremonie, waarbij duizenden kaarsenzakken met een persoonlijke boodschap het parcours verlichten.

Onvergetelijk
Je wilt de SamenLoop niet missen! 40 teams, 800 wandelaars, 45 eregasten en vele vrijwilligers en sponsoren maakten er in 2015  een evenement van om nooit meer te vergeten. Er werd maarliefst €106.000 opgehaald voor de strijd tegen kanker. Bij de komende editie wil de organisatie nog meer mensen betrekken bij deze prachtige 24-uurs wandelestafette, waarbij zowel op de dag zelf als in de aanloop ernaartoe de teams allerlei acties organiseren. Doel; zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding, Inloophuis Medemblik en Inloophuis Pisa. Hopelijk lopen de mensen in Wognum en omgeving hier ook warm voor. Kom 4 april gezellig langs voor meer informatie.

Details informatieavond
Datum: Dinsdag 4 april 2017
Tijdstip: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: Leekerweide, Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum
Kosten: gratis

Details SamenLoop voor Hoop
Voor meer details verwijzen wij u naar de website . Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste details.