Grand Prix van Wognum - 12 t/m 14 januari 2018

Houdt  het weekend van 12 tot en met 14 januari vrij voor de Grand Prix van Wognum. Op de grote 6- baans  PietSpeedway kunnen coureurs van jong tot oud gratis racen met door de organisatie ter beschikking gestelde miniatuurauto's. Kijk op de site Pietspeed.nl, daar staan onze historie én onze toekomst: de 34e editie in 2018.

Jongerenvereniging Everland is ook in dit tweede weekend van januari weer The Place to Be.

Wie volgt vrijdag Ramon baart op bij de AGIO avond?
Wie zal zaterdag Sam Kaldenbach bij de junioren en op  zondag de supersnelle Jordy Benard verslaan?

De Race Agenda voor 2018

Vrijdagavond  12 januari vanaf 19.30 uur:
AGIO bedoeld voor oud racers, maar ook voor de “ oudere jongeren”, de Boenluif/Bar Gezellig /Everland bezoekers van vroeger.

Zaterdag 13 januari vanaf 10.00 uur:
Races voor de jeugd van de Basisschool; inschrijven en trainen tot 13.00 uur waarna wedstrijden en finales (om ong. 17.00 uur)

Zondag 14 januari vanaf 10.30 uur:
Alle leeftijden. Incl ervaren junioren die zaterdag ook hebben gereden-, inschrijven en trainen tot 13.00 uur waarna wedstrijden en finales (om ong 17.00 uur).

Er is een maximum aan het aantal deelnemers maar we proberen iedereen te laten rijden, kom dus op tijd.

Entree en deelname is gratis!!

Je hoeft geen eigen auto´s mee te nemen en aan de bar zijn consumpties verkrijgbaar(zaterdag alcoholvrij, zondag uiteraard niets onder de 18) doch broodjes en etenswaar  kun je beter zelf meenemen: dat hebben we niet. Mocht je niet de hele dag kunnen meldt het ons dan even want waar mogelijk houden we er rekening mee.

Prijzen zijn er te behalen;
Voor iedereen een herinnering vaantje en op zaterdag en zondag bekers voor de finalisten en leuke prijzen ter beschikking gesteld door de sponsors. Ook op de AGIO avond gaan de winnaars niet met lege handen naar huis. En natuurlijk: voor de winnaar op zondag de Wisselbeker. Op alle drie race dagen is de hoofdprijs VIP Paddock tickets van de Gamma Racing Days in augustus 2018 ter beschikking gesteld door JR Motorsport.

De volgende sponsoren maken de GPvW medemogelijk;
Limonade van (Gartus) Bleeker Bouw
Zakje Chips van Edwin van Diepen Voegwerk en Gevelrenovatie.
Pallets voor het racecircuit van Simon Loos BV
Autobedrijf Peter Ursem die mede garant zal staan voor leuke gadgets en prijsjes voor de deelnemers.
Met Nissan en Mitsubishi verkopen zij óók elektrische/ hybride auto’s; elektrisch, net zoals de Pietspeedway!
Hoofdprijs sponsor van De Grand Prix van Wognum 2018 is JR Motorsport.
Op alle drie de race dagen is de hoofdprijs VIP Paddock tickets van de Gamma Racing Days in augustus  2018 ter beschikking gesteld door JR Motorsport.
De technische specialiteit van JR Motorsport wordt in de praktijk gekenmerkt door betrouwbaar en duurzame techniek binnen de autosport. Dit wordt bevestigd door talrijke overwinningen tijdens endurance – en sprint- races.

Jongerenvereniging Everland bevindt zich op de (auto)Sportlaan 13 in Wognum, naast sv Spartanen en Cultureel Centrum het Trefpunt. En natuurlijk ook, voor alle verse informatie en uitslagen (ook op You Tube)

Contact informatie: JC Everland Sportlaan 13 Wognum Tel. 0229840968