Officiële opening clubgebouw en open huis De Westfriese Modelspoor Club

De Westfriese Modelspoor Club is een groep van spoorfanaten die in verenigingsverband bouwen aan modelspoorbanen in verschillende spoorbreedtes en systemen. De vereniging is eind vorig jaar verhuisd naar een ruimere locatie in Obdam. In het complex van OBS De Kelderswerf heeft de vereniging  3 lokalen en een tussenruimte in gebruik genomen.

Ondertussen zijn de ruimtes ingericht en is het tijd voor een officiële opening en uiteraard een open huis voor alle belangstellenden. Want we zijn maar wat trots om U ons gebouw te laten zien. Daarnaast vieren we dit weekend het 20 jarig bestaan van onze club.

De feestelijke opening is op zaterdag 17 februari om 10.00 uur. Het belooft een leuk spektakel te worden voor jong en oud. Daarna kunt U terecht bij ons open huis tot ’s middags 16.00 uur. Ook op zondag houden we open huis van 10.00 tot 16.00 uur.  Tijdens het open huis zullen we onze huisvesting en banen tonen.

De modelbouw is een dynamische wereld die leerzaam is voor jong en oud in vele facetten. Bouwen met houtconstructies, electra (bedrading aanleggen en basisschakelingen), electronica (digitale wereld), logica (opzetten van banen), creativiteit (landschappen bouwen en scenery). En dan ook uiteraard rijden op de banen want daar draait het uiteindelijk ook om.

Met de verhuizing is een grote wens van de vereniging uitgekomen. De grote ruimte geeft de bouwers aan de verenigingsbanen de gelegenheid om de modules te laten staan tussen de werkzaamheden door.

U kunt ons tegenkomen op adiverse evenementen. Hoogtepunt qua evenementen is onze eigen jaarlijkse Modelspoor- en modelbouwevenement. Dat vindt plaats op 28 oktober in de Koggenhal te De Goorn. Maar de nieuwe huisvesting biedt ook de mogelijkheid van inloopdagen. We houden U uiteraard op de hoogte van onze activiteiten.

Heeft U belangstelling voor model(spoor)bouw dan bent U ook van harte welkom op onze wekelijkse verenigingsavond op de vrijdag van 20.00 – 22.00 uur. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om lid te worden, daarover kunt U altijd één van onze leden benaderen. Die introduceren U graag in onze gezellige vereniging.

Volg ons via…..
De website:
Facebook 

Adres clublokaal: 
OBS Kelderswerf.
Weerestraat 70
Over het voetpad Langeland links van de school en voor de brug door de groene deur.