Training voor senioren

Wij als de trainers van De Visser trainingen gaan Seniorenfit opzetten.  De les voor de 60 plusser om lekker buiten gezellig met elkaar bezig te zijn.

Laten wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn Jeremy de Visser en Ziko Mantel en hebben ruim 10 jaar ervaring met het trainen van de senioren doelgroep. De doelstelling van ons beide is om klaar te staan voor ieder individu. Nadat er een kinderbootcamp is opgezet, naast de standaard trainingen zoals: bodyfit, smallgroup training en personal training, is het tijd voor u! Wat wij voor u willen doen leest u hier onder.

Zoals eerder genoemd wordt het een training die buiten plaats vindt. Hier willen wij de gezelligheid hoog in het vaandel houden waarbij er op de tweede plaats wat aan het lichaam en de geest  gewerkt wordt. Bij elke les zal er een andere doelstelling zijn. Daarbij kan gedacht worden aan coördinatie, discussie voeren of lichte kracht oefeningen en er wordt uiteraard aandacht besteed aan de conditie.

De les zal maximaal uit 10 personen bestaan en zal een uurtje duren.  Dit uurtje wordt verdeelt in 45 minuten bezig zijn met de doelstelling van de dag. De overige 15 minuten willen wij gebruiken voor koffie en gezellig te kletsen met z’n allen!

De les zal vrijdagochtend om 10:00 uur gehouden worden en de kosten zijn €75,- euro per persoon per cursus van 10 lessen. Schrijft u zich 22 september in voor de eerste cursus dan ontvangt u 10% korting van ons! De inschrijving zelf sluit op vrijdag 29 september.

Mocht u nou ook zoveel zin krijgen in deze trainingen net als wij?! Of mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres of neem een kijkje op onze website.

Tot snel!

Met sportieve groet,
De trainers van De Visser Personal Training

Email:

Tel: 0653570027