23-10-2015 Open Podium voor leerlingen van Muziekscholen

Vrijdag 23 oktober Open Podium voor leerlingen van Muziekschool De Vuurvogel en Muziekschool Oostelijk West-Friesland in samenwerking met jongerencentrum Everland. Onder begeleiding van Dick en Minouche Boon van de muziekschool De Vuurvogel treden er vijf acts op met leerlingen van de muziekscholen. Ze kunnen zo extra podium ervaring op doen en natuurlijk hun nieuwste songs laten horen. Vrijwilligers van Everland zorgen voor de geluid en licht techniek.

- Last minute rock (zesmans formatie ouderwetse rock band)
- Zero Stress (zangeres Rosanne met haar vier begeleiders spelen origineel oud en nieuw werk)
- Menno Rooker speelt tussendoor enkele prachtige ballads met een zeer bijzonder stemgeluid.
- Kay op de Kelder is inmiddels in kleine kring zeer bekend als songwriter en gaat enkele eigen nummers laten horen.

Er wordt nog gewerkt aan een contract met Check Point die waarschijnlijk de avond gaan afsluiten. Hopelijk wordt het weer een superleuke avond met familie, vrienden en fans. Dus supergezellig en natuurlijk super muzikaal. Zet hem alvast in je agenda!!

Vr. 23 okt.  Aanvang 20:00 Gratis Entree!!   Jc Everland Sportlaan 13 Wognum.  


Wil je zelf ook een keer in de schijnwerpers staan, zing je, speel je in een band of wil je meehelpen met geluid of licht techniek geef je dan op via ons emailadres.

Oproep: Ben je tussen de 14 en 20 jaar en vindt jij het leuk om mee helpen met activiteiten als dj en liveband avonden, groep 8, jongeren party’s, Girls Only Night of de kinderactiviteiten zoals knutsel middagen en Sint Maarten Poffertje avond, kom dan gewoon eens langs op de open avonden of mail naar . Ook zijn we op zoek naar maatschappelijk stagiaires die via school een plek zoeken om ervaring op te doen.

Organisator: 

Jc Everland

Locatie: 

Jc Everland Sportlaan 13 Wognum.

Entree: 

Gratis

Datum: 

vrijdag, oktober 23, 2015 -
20:00 to 23:45