Pop/rock coverband SPANGLE en singer-songwriter MASJA bij Live on Stage @ Everland!

Vrijdag 4 maart staat de coverband Spangle op het podium van Everland

De band die z’n roots heeft in Obdam zal enthousiaste, rockende, dansbare, stampende, slepende en vrolijke muziek ten gehore brengen. In de nieuwe bezetting met zangeres Marloes, drummer Gert-Jan, zanger/ gitarist André, bassiste Lonneke en gitarist Marcel is in het najaar van 2015 een nieuwe setlist opgemaakt en is Spangle weer helemaal klaar voor de bühne. 

In de set staan bekende hits als Valery  van Amy Winehouse en  Anouk , alternatievere covers van  The Black Crowes of 3 Doors Down maar ook klassiekers van bijvoorbeeld Fleetwood Mac  en The Police komen langs.

In het voorprogramma staat singer-songwriter MASJA uit Wervershoof. Deze zangeres/gitariste heeft vele optredens met de band Exception gedaan maar gaat nu solo verder.

Het is haar doel om mensen een verhaal te vertellen met eigen nummers  en kleine liedjes van o.a. Maaike Ouboter. Ze heeft al gespeeld op meerdere edities van de Muzikale Wandeling en Winterstoppop. Vandaar dat het tijd wordt om het podium in Everland  te ontdekken.

 

Organisator: 

JC Everland

Locatie: 

Sportlaan 13 Wognum

Entree: 

Gratis

Datum: 

vrijdag, maart 4, 2016 - 20:30 to zaterdag, maart 5, 2016 - 00:00