Homepage

All american sunday wognum 2017

Een kleine impressie van de All American Sunday in Wognum op 3 Augustus 2017 door

All American Sunday Wognum 2 3-9-2017

Een impressie van de All American Sunday in Wognum op 3 september 2017 door .

Werkgroep : Verbeter toegankelijkheid gemeenteraadsverkiezingen voor mensen met visuele beperkingen en mensen met een verstandelijke beperking

Foto GWT Medemblik

In een brief aan de voorzitter van het Hoofdstembureau van de gemeente Medemblik heeft de Gemeentelijke Werkgroep Toegankelijkheid om maatregelen gevraagd om de toegankelijkheid voor mensen met een verstandelijke beperking en voor mensen met een visuele beperking te verbeteren.

Aanleiding is een recent onderzoek door het College voor Rechten van de Mens waaruit blijkt dat maatregelen om de toegankelijkheid van de verkiezingen te vergroten vooral gericht zijn op mensen met een lichamelijke beperking, met name rolstoelgebruikers, terwijl de toegankelijkheid voor mensen met een visuele of verstandelijke beperking juist achterblijft.

Eurofitheidstesten in volle gang!

‘’Hoe ver spring jij?’’ ‘’Ik heb 1 meter 35, en jij?’’ Dit zijn vragen die aan elkaar gesteld worden in de gymzaal. De kinderen doen hun uiterste best om een voor hen zo goed mogelijke score neer te zetten. De een is beter in het houden van zijn evenwicht en de ander heeft juist een betere conditie. Dit heeft allemaal te maken met de Eurofitheidstesten die worden afgenomen op basisscholen in gemeente Medemblik.

Pagina's

Subscribe to Homepage